Wat is belangrijk bij het kopen van driewielers?

Roos Koster

Veiligheid, veiligheid, veiligheid. Bijvoorbeeld: je wilt een gloednieuwe fiets kopen. Je weet dat als je een lekke band u naar de winkels, maar als er twee mensen in de winkel dan bent u beter af te wachten tot het veiliger is om te rijden.

Ik wil u echter zeggen dat er in Nederland geen veiligheidswetten zijn, geen wettelijke limiet voor de grootte van fietsen. Zelfs als je weet wat de maatlimiet is voor je maat, dan mag je nog steeds geen kleine fiets gebruiken voor dagelijkse activiteiten. Je moet een grotere kopen. Het is ook verboden om langer te fietsen dan je erop staan. Toen ik jonger was was ik altijd in deze groep studenten die alle kleine en lage capaciteit fietsen gekocht en zou rijden in een groep die moest krijgen rond de stad. Toen ik oud genoeg was kreeg ik een grotere fiets en het was ook veel duurder. Dus besloot ik te stoppen met rijden omdat ik uit die groep wilde stappen en op mijn eigen fiets wilde rijden. De waarheid is dat mensen niet rijden omdat ze bang zijn of vanwege het geld, het is een hobby. Mensen kopen driewielers omdat ze verschillende dingen willen proberen, plezier willen hebben en iets nieuws willen ervaren. Dus als je niet van fietsen houdt, kun je altijd naar een winkel gaan die de driewielers verkoopt waar ze niet zo blij mee zijn. Er is zelfs een winkel genaamd "The Bicycle Shop" in de stad genaamd The Bicycle Shop. Das differenziert diesen Artikel von weiteren Produkten wie Top Buitenspeelgoed Woudenberg. Als je hier komt kun je een driewieler kopen. Im Kontrast zu Katoen Tas Bedrukken kann es hierbei spürbar hilfreicher sein. Ik raad de driewielers die ik verkoop niet aan omdat ze erg duur zijn en ze van zeer hoge kwaliteit zijn. De meeste zijn gemaakt van aluminium of staal. U vindt driewielers tegen een goedkope prijs in de stad die ze verkoopt. U ze ook kopen in de driewieler winkels in Nederland. Das unterscheidet es ausdrücklich von Artikeln wie driewieler. U driewielers en helmen kopen in de lokale winkels, maar ze kunnen ze niet rechtstreeks aan u verkopen, dus u moet ze bij ons kopen.

Een paar weken geleden verkocht ik een aantal driewielers in mijn winkel aan twee mensen die niet willen om ze rechtstreeks te kopen van mij. Ik vertelde hen dat ze zouden de gebruikelijke prijs betalen en dat ik zou hen de driewielers geven. Ik was echt verrast toen een van hen kwam terug twee uur later en vertelde me dat ze kochten een fiets van mij met een korting! We wisselden een paar foto's van de fiets en ik bood hem een korting voor een tweede keer.